FELVÉTELI EXPO ÉS NYÍLT NAPOK

Kedves Érdeklődő!

Számunkra fontos, hogy az egészségügyi pályákat interaktívan, élményközpontúan bemutatva, reális és élhető pályaívet és jövőképet mutassunk be a pályaválasztóknak – Neked!.

Az idén első alkalommal egy időben és egy helyszínen tesszük lehetővé, hogy az egészségtudományi, orvostudományi és sporttudományi képzéséről tájékozódhassanak az érdeklődők Kaposváron, Zalaegerszegen és Szombathelyen megrendezésre kerülő „KOMPLEX EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI, ORVOSTUDOMÁNYI ÉS SPORTTUDOMÁNYI, KÖZÉP- ÉS FELSŐOKTATÁSI KÉPZÉSI EXPO ÉS NYÍLT NAPOK” című beiskolázási rendezvényünkön, míg Pécsett az egészségtudományi és sporttudományi képzések bemutatására kerül sor közép- és felső oktatási képzési expo és nyílt nap keretében. A tartalmilag kibővített rendezvényeinken szeretettel várjuk az érdeklődő diákokat magas hűségű szimulációs eszközbemutatókkal, interaktív szakbemutatókkal, pályaorientációs tanácsadással, kísérőiket pedig egészségtudományi és beiskolázással kapcsolatos témakörökből válogatott érdekes előadásokkal (pl.: kollégiumi elhelyezés, diákhitel, támogatások, ösztöndíjak, mentorprogram, stb.) és frissítővel.
Rendezvényeinket a következő időpontokra szerveztük: Zalaegerszeg 2020. január 13. (hétfő); Pécs, 2020. január 14. (kedd); Szombathely, 2020. január 15. (szerda); Kaposvár, 2020. január 16. (csütörtök).
A rendezvények keretében magas hűségű szimulációs eszközök segítségével, interaktív programokon keresztül mutatkoznak be a közép- és felsőfokú egészség- és sporttudományi képzések a max 20 fős csoportokban az érkező diákoknak. Az egészségtudományi képzések mellett bemutatásra kerül az egészségtudományi képzési portfólióval rendelkező karok kínálatában gyakran szereplő, a társadalomtudományi képzési területhez tartozó szociális munka BA, valamint a pedagógus képzési területhez tartozó csecsemő- és kisgyermeknevelő BA képzés is.Időpontok:

Egészségtudományi Kar – Pécs (7621 Pécs, Vörösmarty u. 4.)
2020.01.14. (kedd) 10:00

 

Zalaegerszegi Képzési Központ (8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 33.)
2020.01.13. (hétfő) 10:00

 

Szombathelyi Képzési Központ (9700 Szombathely, Jókai u. 14.)
2020.01.15. (szerda) 10:00

 

Kaposvári Képzési Központ (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 14/B)
2020.01.16. (csütörtök) 10:00

 

Székhelyen kívüli képzés Zombor (25000 Szerb Köztársaság Zombor, Petar Bojović körút 13.)
2020.01.24. (péntek) 10:00

 

Mi vár rád, ha ellátogatsz hozzánk?

Megismerkedhetsz képzéseinkkel, ízelítőt kaphatsz arról, hogy milyen demonstrációs, oktatástechnikai és magas hűségű szimulációs eszközökkel dolgozunk, hol zajlik az oktatás, találkozhatsz leendő hallgatótársaiddal és oktatóiddal. Kipróbálhatod az oktatásban használt demonstrációs eszközöket, felteheted kérdéseidet leendő hivatásodról. Képzési központjainkban megismerkedhetsz az orvostudományi képzési területtel is!

Kérdésed van a nyílt napról? Hívj minket bátran a 72/513-670 számon, vagy írj az osszekoto@etk.pte.hu címre.

1 A 18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendeletben (Képzési és Kimeneti Követelmények) felsorolt képzések.
2 Az Országos Képzési jegyzékben szereplő, nem ráépülő, tehát maximum érettségi bizonyítványt igénylő képzések.
3 Az egyes képzési helyeken eltérő szakválaszték kerül bemutatásra, melyről bővebb információ az egyes képzési helyek programjának leírásában olvasható. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.


Találkozunk a Nyílt Napon!

JELKÉPES DÍJÚ ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐNK A KÖZÉPISKOLÁKBAN

JELKÉPES DÍJÚ ÉRETTSÉGI FELKÉSZÍTŐNK A KÖZÉPISKOLÁKBAN – tájékoztató szülők részére

TÁJÉKOZTATÓ DIÁKOKNAK
Szeretnél egyetemre járni, de tartasz tőle, hogy nem sikerül az emelt szintű érettségit letenni? Ne aggódj! Segítünk, hogy ezt az akadályt is könnyedén vedd! Csatlakozz jelképes, 2000 Ft részvételi díjú emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamainkhoz! Online érettségi felkészítő tanfolyamokon vehetsz részt INGYENESEN.
Figyelem! A 2020 évi felvételi eljárással csak az nyerhet felvételt felsőoktatási intézménybe, akinek van emelt szintű érettségije.

Tekintettel arra, hogy mi is észleltük a nagyszámú visszajelzés alapján, hogy a középfokú oktatási intézményekre nagy terhet helyez az ünnepek előtti időszak, a diákok és szülők mozgósíthatósága legalábbis sok helyen jár nehézséggel, programunk jelentkezési határidejét meghosszabbítottuk. 2020. január 17-éig lehetőség nyílik jelentkezni a tantermi érettségi felkészítő tanfolyamainkra.

Tantermi felkészítő tárgyai: földrajz, egészségügyi alapismeret, társadalomismeret, biológia, de választhatsz neked tetsző tárgyat is! Egyeztess az iskoládban a kijelölt oktatóval!

410 diáknak rendkívül kedvező, CSAK 2000 Ft részvételi díjú tanfolyami lehetőség! Legyél egy közülük! Jelentkezz minél előbb, mert a helyek gyorsan fogynak, hiszen ez egy igazán jó lehetőség arra, hogy 2020 szeptemberében biztosan Te is az #ETKCsalád tagja legyél!

Jelentkezés itt: www.etk.pte.hu/erettsegi

!MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ!


A PTE ETK jelképes, 2000 Ft részvételi díjú emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamainak pályázható helyeinek száma képzési helyenként, szakirányonként/specializációként.

Helyek

1. számú táblázat a PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI KAR jelképes, 2000 Ft részvételi díjú emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamainak pályázható helyeinek száma képzési helyenként, szakirányonként/specializációként.


Amennyiben egyes szakokon fennmaradnak betöltetlen helyek, a többletjelentkezéssel bíró képzésekre átcsoportosítás lehetősége megfontolásra kerül!

Lakóhelyedhez közel, 120 csoportot tervezünk, akár 410 diáknak, akár 150-200 középiskolában!

Akár a Te intézményedben, kellő számú jelentkező esetén.

A tantermi tanfolyamról

A tanfolyamokat január közepétől heti 3 órában (tanóránként 45 perc) tartjuk, a csoport és a tanár által megbeszélt időpontban. Teljes idő: 12 hét, vagyis, 36 óra.

Helyszín: partnerintézményeink tantermei.

Csoportlétszám: max 10-14 fő, mely ideális létszám a hatékony tanuláshoz.

Oktatók: kiválóan felkészült és nagy gyakorlattal rendelkező középiskolai tanárok.


Költségek

A 36 órás érettségi emelt szintű felkészítő tanfolyam részvételi díja Neked CSAK 2000 Ft, amennyiben az alábbi feltételeket teljesíted:

  • jelentkezz első helyen február 15-ig a felvi.hu oldalon keresztül a PTE ETK képzésére azon az alapszakon és szakirányon, valamint képzési helyen, amelyre a program kiterjed (bővebb infó később).
  • végezd el az emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamot
  • tegyél sikeres érettségit emelt szinten a választott tanfolyami tárgyból
  • iratkozz be a képzésre 2020 szeptemberében és
  • legyél az első 2 szemeszterben az aktív hallgatója választott szakodnak

Férőhely

410 fő részére tudjuk biztosítani a rendkívül kedvező, 2000 Ft részvételi díjú képzést! Legyél Te is a 410-esek tagja!


JÓ HÍR!!!

Képzéseink esetében bármilyen érettségi tárgyból elfogadott az emelt szintű, ez nagy könnyebbséget jelenthet Neked is, mivel így egy általad szeretett, vagy könnyűnek ítélt tárgyat választhatsz!

Pl.: ápoló szeretnél lenni szombathelyen, nappali képzésben. Akkor Neked az alábbi tárgyakból kell választani kettőt, hogy felvételt nyerhess:

biológia, vagy fizika, vagy informatika, vagy kémia, vagy magyar nyelv és irodalom, vagy matematika, vagy természettudomány, vagy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy (egészségügy(i) ismeretek, egészségügy(i) technikai ismeretek, közgazdaság ismeretek, szociális ismeretek), vagy egy idegen nyelv (választható nyelvek: angol, francia, latin nyelv, német, olasz, orosz, spanyol), vagy szakmai előkészítő tárgy (választható: egészségügyi alapismeretek, közgazdasági alapismeretek, szociális alapismeretek).

A felvételihez elvárt emelt szintű érettségit teheted ezen tárgyakból, vagy választhatsz bármilyen más tárgyat is! Ez azért nagy könnyebbség ☺

Jelentkezz tanfolyamainkra MOST!

Online – INGYENES tanfolyam: kattints ide http://felkeszito.etk.pte.hu/

Tantermi felkészítő tanfolyam jelentkezéshez: kattints ide http://etk.pte.hu/erettsegiBővebb információ: info@etk.pte.hu
telefonszám: +36 30 792 6028
Kollégáink hétfőtől-csütörtökig: 8:00-15:30 óra között, pénteken 8:00-14:00 között fogadják az Önök hívását, illetve mindenkit visszahívnak elfoglaltságuk esetén.


Apróbetűs:

Amennyiben nem sikerül a szerződésben vállalt feltételeket teljesíteni, akkor jelképes kötbért kell megtéríteni 2020 szeptemberétől, mely egy akár 12 havi részletfizetéssel is teljesíthető 30 000 Ft-os összeget jelent. Aki a jelentkezést megelőzően már megszegi a tanfolyam követelményeit és egyértelművé válik, hogy azt nem lesz képes sikeresen teljesíteni, azt a fenti összegű kötbér a szerződésszegése pillanatától terheli.
Figyelem! Könnyített részvételi feltételek!
Akkor nem kell a 30 000 Ft-os kötbért megfizetni, amennyiben a tanuló elvégzi a programot, sikeres emelt szintű érettségit tesz, első helyen jelöli meg PTE ETK-t, de ezek ellenére sem nyer felvételt Karunkra.

PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM
EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI KAR

7621 Pécs, Vörösmarty M. u. 4. -

(72) 251 - 146

info@etk.pte.hu